Здравейте!

7 Jan

Ние доставяме цветя и подаръци, правейки хората, на които държите, щастливи 24ч на ден, 7 дни в седмицата.

Благодарение на нашия онлайн магазин за доставка на цветя, никога не е било по-лесно да поръчате доставка на цветя до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и много други градове в България. Заради нашата добре структурирана мрежа от локални флористи, сме способни да извършваме доставки на цветя, на същия ден, във всяко кътче на България. Така, вие получавате винаги свежи цветя от флорист наблизо. Нашата доставка е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!Цената, която виждате в нашия каталог ще въде крайната цена на вашата поръчка! Забележете, че ако желаете доставка за същия ден, ще бъде наложена такса за експресна доставка от 5лв. Посетете ни на https://e-cvete.com/bg и зарадвайте някого СЕГА!

Доставката на цветя в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и всички останали градове в България се извършва от наши собствени или на партньорите ни автомобили. Не използваме услигите на куриерски фирми, поради риск от увреждане на цветята. Така, ние не само гарантираме свежестта на доставените цветя, но също и точността на доставката. Можем да доставим цветята навреме и същевременно да ви уведомим, че доставката е била направена.Посетете нашия магазин за поръчка на цветя онлайн и зарадвайте някого СЕГА!

Доставката на цветя за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и всички останали градове в България се извършва преди или след 12ч. на обяд, в зависимост от вашия избор в процеса на поръчка. Експресните доставки (за същия ден) се извършват до 18ч. Респективно, не можете да поръчате експресна доставка след 17ч. В такъв случай, доставката ще бъде извършена на следващия ден. Посетете ни на https://e-cvete.com/bg и зарадвайте някого СЕГА!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: