8-ми март – какви подаръци са подходящи? Какво ще кажете за доставка на цветя?

18 Jan

-white-flowers (1)Наближава 8-ми март, международният ден на жената. Този път трябва да зарадваме с някакъв подарък не само половинката си, а човек на когото особено държим. Това пак може да бъде любимата, но може да бъде също и майка, сестра, приятелка, колежка, шефка или бизнес партньор.

Какво да подарим зависи изцяло от нашия вкус, като, разбира се, не трябва да пренебрегваме и предпочитанията на получателката… Така изборът на подарък може да се окаже нелека задача, имайки се предвид, че понякога мъжете и жените говорят на различни езици.

Какъв подарък можем да изберем, който да бъде универсален и да се хареса без съмнение на която и жена да го подарим?

Разбира се, красив букет от цветя! На 8-ми март, когато пролетта вече чука на вратата ни, магазините и сайтовете за доставка на цветя предлагат богата гама от пролетни букети, които ще освежат деня на получилите ги и ще напомнят за скоро идващата пролет. Същевременно един такъв букет ще изкаже желаното от вас послание към получателката.

За майките или любимите можем да прибегнем и към класическата червена роза, изразяваща любов и признателност. Един букет от червени рози, комбиниран с кутия луксозни шоколадови бонбони ще подслади деня на всяка жена. За най-изтънчените вкусове можем да гарнираме красивия букет с кутия бонбони и изискана бутилка шампанско.  Вариантите   могат да бъдат безкрайни, а ефектът гарантиран. Важното е да не забравяме да напомним кого ценим и на кого държим на този ден.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: