Букети от бонбони или как да бъдем оригинални при своя подарък

19 Jan

ImageЕто че отново има повод за празник, поканени сте на рожден ден, имен ден, годишнина или друг празник. Отново трябва да се подаряват подаръци, но за пореден път се сблъсквате с трудностите при избора на такъв. С повод или без повод, подаръците винаги са сложни за избиране – фактори много – бюджет, вкусове, оригиналност, постигане на определен ефект и т.н.

Ако желаете да накарате всички да се замлъкнат при вида на Вашия подарък, ако търсите уникалност и личен избор, прочете следващите редове и изберете нашето предложение за подарък – „вкусен“ букет от бонбони.

Букетите от бонбони са преди всичко оригинални. Голяма част от нас търсят нещо по-интeресно от предлаганите букети от цветя или пък от доставката на цветя. Тези нови букети се наложиха стремително последните 2-3 години и заеха своето подобаващо място в класацията на оригинални подаръци. Те се изработват от сухи елементи, цветни опаковъчни хартии и различни шоколадови бонбони – Ferrero, Raffaelo, Lindt . Също така може да ги намерите аранжирани в различни цветни кошнички, картонени кутии или пък панери, комбинирани с лакомства или бутилки алкохол.

Ако желаете да видите предлаганите от нас букети от бонбони – посетете категорията в нашия онлайн магазин за цветя.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: