Какво да подарим на 14ти февруари. Идеи за мъже на http://e-cvete.com

21 Jan
Image

Приказна аранжировка от лилиум и рози във формата на сърце. Идеалният различен подарък за деняна влюбените.

Идва денят на влюбените, а с него ежегодните им тревоги – какво да поднесем на любимата си? Без значение каква точно е връзката ни, правилният сюрприз е важна предпоставка за задвърдяване взаимоотношенията на двойката. На празника можем да демонстрираме колко държим на половинката си с жест на отдаденост и любов. С какво  да смаем любимата си тази година?

Сигурно първата ви идея е букет цветя. Цветята са наложени като неизменен подарък за свети Валентин и няма как да ги пропуснем в тазгодишната си изненада. Как, обаче, да подарим букет цветя и все пак да избегнем тривиалността на този подарък?

Първо, можете да купите истински внушителен букет – какъвто никой преди вас не е давал на половинката ви. Един грандиозен букет от 101 рози без съмнение ще остави нужното послание и ще направи този 14ти февруари незабравим. Не е зле да се насочите и към нещо по-експресивно – примерно аранжировка от цветя във формата на сърце.

След това – не пренебрегвайте момента на изненадата. Вашата половинка предчувства, че ще вземе своят подарък на срещата ви вечерта? Изненадайте я, поръчвайки доставка на своя букет или аранжировка часове, преди да се срещнете. Не забравяйте колко радост ще й донесат завистливите погледи на колежките й от работа, когато видят вашия подарък. Организирането на тази изненада не е въобще трудно благодарение на многото сайтове за доставка на цветя.

Ако въпреки това не смятате, че цветята могат да бъдат различен подарък – поднесете букет от бонбони! На тази шоколадова феерия, елегантно направена във вид на букет, не би издържала нито една жена, а в комбинация с неочаквана доставка резултатът би бил забележителен.

Пак ли не забелязвате вашия подарък сред предложенията ни? Какво мислите за красива кошница с екзотични плодове и бутилка шампанско, която приятелката ви да получи на работа и празникът й да стартира часове преди този на нейните познати?

Идеите за всевъзможни и оригинални подаръци могат да продължат, но истински важното е не какво точно ще представите, а как.

Advertisements

One Response to “Какво да подарим на 14ти февруари. Идеи за мъже на http://e-cvete.com”

  1. ecvete January 21, 2013 at 3:09 pm #

    Очаквайте скоро предложенията ни за доставка на цветя и подаръци, като този път идеите ще бъдат насочени към нежните половинки.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: