Подарък за свети Валентин – идеи за жени на http://e-cvete.com

22 Jan
Мъжка аранжировка от антуриум и бутилка червено вино от Е-цвете.

Поръчайте доставка на тази стилна аранжировка от цвете и бутилка вино и направете мъжката си половинка щастлива на деня на влюбените.

  С приближаването на деня на влюбените, все по наложително става да намерим отговор на ежегодния въпрос – какво да подарим на половинката си. Макар жените да са склонни да отделят повече време в намирането на идеалния подарък за спътника си, това не прави задачата им по-лека, затова ние от http://e-cvete.com решихме да нахвърлим някои подходящи идеи за мъжки подаръци, както обещахме преди време.

  Цветята и букетите са неизменния спътник на празника, спасяващ мъжкото съсловие, когато на половината от него не й хрумне навреме за друг подарък, а другата половина просто забрави за приближаващия ден на влюбените. Както е известно, и двете половини не се впечатляват от цветя или букети, затова не можете да им върнете жеста с набързо купено букетче цветя от съседното магазинче. Въпреки че продаваме цветя, ние няма да се опитваме да ви убедим, че един красив букет от рози е подходящ подарък за любимия ви. Няма спор, че мъжете биха намерили много повече красота и вдъхновение в бутилка уиски (както и в новото ви еротично бельо впрочем). Горещо ще ви подкрепим, ако концентрирате вниманието си при избирането на подарък в тази насока, но позволете да ви предложим и няколко идеи, които да допълнят това, с което сте решили да зарадвате половинките си.

  Имайте предвид, че за всеки много по-важно би било приятното изкарване с вас на празника от изненадата, която му готвите. Въоръжена с това знание, защо не му изпратите стилна мъжка аранжировка от антуриум и бутилка вино на работа, придружена с поздравителна картичка. Напишете на картичката такова съобщение, което да не му позволи цял ден да мисли за нищо друго, освен за срещата ви довечера. Може да споменете новото бельо.

  Стилно решение би била една елегантна кошница с екзотични плодове, отново в комбинация с бутилка вино, която да се погрижи за либидото на половинката ви и да го подготви за празничната вечер. А защо не кошница с изискани, отбрани френски и швейцарски сирена, и ядки, които да допълнят насладата от тръпчивия вкус на съпътстващото ги червено вино?

Баварски дух - кошница с немски, холандски, белгийски и компания бири.

Съветваме да помислите добре, преди на ни поръчате доставка на тази кошница. Може да ви изиграе лоша шега.

  Без излишна суета ще ви представим и най-мъжкото от предложенията ни, с уговорката, че към тази кошница трябва да се подходи внимателно, защото може да се окаже нож с две остриета. Става дума за „Баварски дух“, която е кошницата ни с отбрани немски, холандски, белгийски, мексикански и компания бири, съчетани с бирени мезета. Помислете си добре дали искате да му я подарите точно преди празника.

  Най-важното, носете доброто настроение със себе си, защото празника се запомня не по подаръците, а по приятното време, споделено заедно. Както и да решите да зарадвате половинката си, важното е да бъде с желание и от сърце.

Advertisements

2 Responses to “Подарък за свети Валентин – идеи за жени на http://e-cvete.com”

  1. ecvete January 23, 2013 at 10:39 am #

    Мили дами, можете да изненадата своите половинки с някое от направените предложения или да разгледате сайта ни и да изберете нещо съвсем различно. Доставката на цветя и подаръци за празника е възможна в София, Пловдив, Варна, Бургас и още над 45 града в България.

  2. Димитър Манов February 6, 2014 at 4:37 am #

    Reblogged this on Совите не са това, което са! and commented:
    Посетете информационния блог на онлайн магазин за доставка на цветя http://e-cvete.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: