БУКЕТИ ОТ ЛАЛЕТА – СКОРО НА СТРАНИЦИТЕ НА HTTP://E-CVETE.COM

30 Jan

Започва сезонът на лалетата. Всяка година по това време, тези красиви цветя ни напомнят за настъпващата пролет с пъстрите си листенца. Напук на сковалия ни студ, лалетата показват на зимата, че е време да отсъпи своя ред на цветната и топла пролет.

Букет от пъстроцветни лалета от Е-цвете

Поръчайте доставка на този пъстроцветен букет от миксови лалета за ваш близък или приятел. Скоро на страниците на http://e-cvete.com

Сайтовете и магазините за доставка на цветя също се готвят за настъпващата пролет, радвайки посетителите си с цветната пролетна магия. Скоро на страниците на нашия сайт ще намерите много разнообразни букети от лалета и други пролетни цветя, с които да зарадвате ваши близки и приятели. Ако решите, можете да поставите избрания букет във ваза, за да гарантирате дълготрайната му свежест – този избор можете да направите директно онлайн на нашия сайт.

Кошница с красиви бели и розови лалета.

Доставка на кошница с лалета в София, Пловдив, Варна, Бургас от Е-цвете.

Най-различни кошници с пролетни цветя също ще бъдат включени в тазгодишната ни пролетна селекция. За голяма част от тях ще можете да определите точния брой на цветята, от които да бъде съставена кошницата, както и дали да добавим вино или шоколадови бонбони при доставката.

Както е известно, с букет цветя често може да кажете много повече, отколкото само с думи. Какво послание носят лалетата? Днес лалето е символ на богатството и живота, както и на новото начало, започващо със сезона, през който то цъфти. Също символизира топли чувства и затова е подходящо за подарък както за любим човек, така и за приятел или роднина.

Първо е започнало да се култивира от персийците. В техните епоси откриваме предание за лудо влюбен мъж, който се е самоубил, понеже бил насила разделен от жената, която обичал. От капките му кръв се появили алено червени лалета. От тогава лалето станало символ на силната, споделена любов.

Според казаците пък, лалето е символ на щастието. Тяхно предание разказва как дълги години пъпките на лалетата стояли затворени и не се отваряли. Тогава, невинно дете се приближило до едно лале и нежно го погалило. В този миг сърцевината му се показала и от нея полетяло щастието, разливайки се по цялата Земя.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: