Редизайн и нови благинки за Е-цвете скоро

10 Feb

Здравейте приятели!

Когато през 2011 година стартирахме проекта Е-цвете, ние искахме на направим един професионално завършен е-магазин за онлайн поръчка и доставка на цветя, с изчистен дизайн и богата функционалност, лесен за използване, но и с много възможности. Мислим, че успяхме. През 2011 година, а и през следващите години, Е-цвете беше на нивото на всички по-големи онлайн магазини за цветя в световен мащаб.

Днес годината вече е 2015, а в света на Интернет 4 години са цяла вечност. Това, което преди 4 години се смяташе за функционално, днес е антично. Промениха се представите за дизайн, за лейаут, за красиво. Промениха се и интернет потребителите. Днес всеки сърфира в мрежата от своя настолен компютър, лаптоп, таблет, телефон – устройства с различна големина на дисплея и различна разделителна способност. Трудно е един сайт, правен през 2011та година да отговори на очакванията на 2015та, без да мине през сериозен редизайн.

В средата на 2014 година решихме да започнем нов проект, който в последствие да бъде слят с Е-цвете. Искахме да създадем нов софтуер за е-магазин, като започнем от нулата, за да бъдем сигурни, че крайният резултат ще отговаря на нашите и вашите очаквания. През годините си дадохме сметка за много неща, които сме можели да направим по-добре с Е-цвете и за други, които биха могли да ви бъдат много по-удобни и лесни. Целият си натрупан опит от годините ние интегрирахме в работата си по този проект и няколко месеца по-късно сме доволни от резултата.

През тази година смятаме да заменим стария софтуер, на който върви Е-цвете с новия, който разработихме. Преди това, обаче трябва да преместим всички потребителски акаунти и поръчки, за да бъдем сигурни, че вашата информация е на сигурно място, а това може да бъде дълъг процес.

Тъй като нямахме търпение да споделим с Вас резултатите от работата си, решихме да качим новия е-магазин на съвсем различен домейн, където да можете още сега да се възползвате от неговите предимства.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С БГФЛОРИСТ!

Доставка на цветя от БГФлорист

Можете да го посетите на адрес https://bgflorist.com/bg. Веднага ще забележите, че на пръв поглед поразително прилича на Е-цвете, но по-изчистен, по-съвременен и по-добър.

Всички компоненти на страницата са точно там, където сте свикнали да бъдат – количката ви в горния десен ъгъл, онлайн чатът в долния десен, социалните ни мрежи вляво. Освен това, което от пръв поглед ще забележите, че сме запазили от концепцията на Е-цвете, позволете ми да ви представя какво мислим, че променихме и подобрихме в БГФлорист:

 •  Нов каталог с над 400 букета и аранжировки от цветя. Решихме да преосмислим начина, по който управляваме продуктите в каталога си. Сега, всеки един букет или аранжировка съдържа информация за цветята, от които е съставен/а. Тази информация може да бъде видяна на страницата на самия продукт и благодарение на нея Вие винаги знаете какво точно поръчвате, а ние можем да автоматизираме голяма част от задачите си между Вашата поръчка и нейната доставка. Това ни позволява да управляваме значително по-голям каталог от продукти и да ви предложим богат избор избор от букети и аранжировки от цветя за всеки вкус и повод.
 • Подобрен и ултра бърз процес на поръчка. Благодарение на близостта ни с вас, нашите клиенти, ние знаем къде срещате трудности или се бавите при поръчка и се опитахме да премахнем тези пречки. Сега можете да направите поръчката си за не повече от 5 минути, ако не сте регистриран клиент и за под 2 минути, ако имате регистриран профил и запазен адрес за доставка. Информацията, която изискваме от вас е сведена до минимално количество и включва единствено данните, нужни за навременната доставка на поръчката ви.
 • Гъвкава цена за доставка. Също както в Е-цвете, стандартната доставка до всички големи и някои по-малки градове в БГФлорист е безплатна. За градовете, за които не можем да предложим безплатна доставка, определихме индивидуална цена, в зависимост от това на какво разстояние се намират от град, в който имаме партньорски магазин. Самата цена на доставката се калкулира и добавя към количката Ви автоматично, според населеното място, което сте избрали. Букетите и аранжировките ни ще продължат да бъдат доставяни лично от нашите флористи и с усмивка, но на по-ниска цена.
 • Вашата информация е на сигурно място. Връзката към всички страници, свързани с попълването на лични данни минава през https:// протокол и е криптирана. Това се отнася както за страниците за управление на потребителския ви акаунт, така и за страниците за поръчка. Освен това, Вашата количка и информацията, свързана с поръчката Ви, се запазват във Вашия профил за период от 48ч. Така, в случай, че внезапно Ви се отвори неотложна работа, можете да върнете към поръчката си по-късно, без да се налага да попълвате 2 пъти едни и същи данни.
 • Мобилна версия на сайта. БГФлорист е напълно функционален, дори когато използвате своя таблет или мобилен телефон. Дизайнът е специално замислен да отговаря на заявки от мобилни устройства и да подрежда съдържанието така, че да бъде разбираемо и видимо от всякакъв екран.
 • Програма за редовни клиенти. Като регистриран клиент в БГФлорист спестявате от всяка поръчка и за всяка следваща поръчка получавате по-голямо намаление. Общо можете да получите до 10% постоянна отстъпка за всяка Ваша поръчка. Повече информация можете да намерите тук.
 • Нова профилна страница за регистрирани потребители. От новата си профила страница можете бързо и лесно да следите статуса на поръчките си, да добавите нов адрес за доставка, за видите събраните си точчки за намаление или да изтеглите своите фактури.
 • Вашето мнение е важно. Вашето мнение е нашият основен съветник и затова смятаме, че е важно да ви дадем възможност да оцените работата ни, след доставката на всяка ваша поръчка. С вашето съгласие, можем да публикуваме ревюто ви на страниците на нашия сайт, с което да помогнете на други потребители като вас.

Тъй като софтуерът, на който върви БГФлорист е създаден изцяло от нас, можем значително по-лесно да го променяме и нагласяме така, че да отговаря на критериите ви. В този смисъл ще се радваме да чуем всяка ваша препоръка, съвет или насока.

С най-топли чувства!

Екипът на,
ДНТрейд ООД.

Advertisements

One Response to “Редизайн и нови благинки за Е-цвете скоро”

Trackbacks/Pingbacks

 1. БГФлорист е новият интерфейс на Е-цвете | БГФлорист - February 11, 2015

  […] Повече информация ще намерите в блога на Е-цвете на този адрес. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: